В яких критичних ситуаціях водієві допоможе поліетиленовий пакет: поради

Підпишись на нас:

В арсеналі запчастин водія має бути все, що лише існує у світі. Адже будь-який предмете може стати незамінним в критичній ситуації.

Таким допоміжним засобом є і поліетиленовий пакет. Наприклад, якщо потрібно замінити рідину в гідропідсилювачі керма, ви можете покласти два такі на підлогу в гаражі, а потім наїхати на них колесами. Після цього відкрийте капот, візьміть шприц Жане, пристосуйте до нього шланг, опустіть у бачок Гур. За допомогою цієї конструкції ви зможете залити рідину в систему. Таким чином пакети будуть допомагати керму обертатись, а заміна відбудеться швидко та легко.

Змоделюємо ще одну ситуацію. На під’їзді до селища ґрунтова дорога розмита, а вам потрібно проїхати через неї. Тут також допоможуть пакети. Для передньопривідної машини потрібно встановити додатково ланцюги або спеціальні браслети на провідну вісь. Матеріали сталеві, а тому вони можуть царапати легкосплавний диск. Тому підкласти у згорнутому вигляді під сталеві замки браслетів пакет – буде чудови рішенням.

Також поліетиленовим пакетом ви можете закріпити пластиковий пістон, у разі послаблення його кріплення. Так, це рішення не позбавить вас проблеми, але автомобіль точно доїде до сервісного центру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: