Доступність канадських броньовиків Roshel для ЗСУ істотно зросте

Підпишись на нас:

Канадська група Roshel Smart Armored Vehicles подумує про відкриття виробництва бронетехніки в Польщі. Цей крок дасть змогу значно скоротити логістичні ланцюжки і прискорити постачання панцерників для ЗСУ.

Доступність канадських броньовиків Roshel для ЗСУ істотно зросте

Згідно із заявою представників бренду, у Польщі планують розгорнути складання бронемашин Senator MRAP, які продемонстрували високу ефективність в умовах російсько-української війни.

Ідея перенесення виробництва ближче до України обговорюється з початку літа, а на майбутній Міжнародній виставці оборонної промисловості в Кельце очікується підписання угоди, яка може стати ключовим кроком у реалізації цього плану. Президент компанії Роман Шимонов наголосив на стратегічному значенні Польщі як важливого логістичного вузла для постачань в Україну, і висловив упевненість у доцільності інвестицій у виробничі потужності східноєвропейської держави.

Створення заводу в Польщі не тільки полегшить і здешевить логістику, а й прискорить процес доставки техніки на фронт. У результаті доступність Roshel Senator MRAP для ЗСУ істотно зросте.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: