5 бюджетних вживаних автомобілів, з якими не буде проблем після покупки: проїдуть більше 500 000 км

Підпишись на нас:

Для багатьох пересічних українців 250 тисяч гривень – це чимала грошова сума, в межах якої хотілося б придбати хорошу, надійну і не дуже вбиту машину. Але це можливо, тільки розуміючи, серед яких моделей вести пошуки. 5 автомобілів, які підходять під перелічені критерії, з якими точно не буде жодних проблем у майбутньому.

Ford Focus

Це простий і дуже надійний автомобіль, який не вимагає великих витрат на утримання і легко продається на вторинному ринку в разі потреби. Так можна охарактеризувати Ford Focus у другому поколінні, яке якраз і потрібно розглянути у цьому бюджеті насамперед. Оптимальним варіантом для покупки буде автомобіль з 2,0-літровим бензиновим двигуном і механічною коробкою передач 2009 – 2010 років випуску з прийнятним пробігом.

Chevrolet Cruze

Привабливий зовні, добре укомплектований та досить надійний автомобіль з великим запасом міцності та недорогим обслуговуванням. Ця модель виправдано заслужила свою популярність і продовжує добре продаватися на вторинному ринку. Бюджет у 250 тисяч гривень дозволяє розглянути Cruze у першій генерації 2008 – 2009 років виробництва. Тут краще зупинитися на варіантах із 1,6-літровим бензиновим двигуном та механічною трансмісією.

Chevrolet Cruze

Mitsubishi Lancer

Ліквідний, популярний, надійний і доступний в експлуатації автомобіль, який розрахований на довгий термін володіння ним. За винятком низки конструктивних проблем Lancer не завдасть власнику жодних труднощів. Модель добре укомплектована, може похвалитися непоганим дизайном і точно подарує своєму власнику безліч позитивних емоцій. З бюджетом у 250 тисяч доведеться зупинитися на Lancer у дев’ятій модифікації 2007-2010 років виробництва. Краще розглянути авто з 1,6-літровим мотором та МКПП.

Mitsubishi Lancer

Kia Ceed

Дуже надійний та популярний автомобіль на вторинному ринку з привабливим дизайном та недорогою ціною експлуатації. На цю модель можна спостерігати різну  ціну з огляду на рік випуску, оснащення, а також загальний стан. Бюджет у 250 тисяч дозволяє зупинитися на варіантах у першому поколінні 2006 — 2008 років виробництва у непоганому стані та з адекватним реальним пробігом у межах 200 — 250 тисяч кілометрів. Розглянути можна Ceed з 1,6-літровим мотором та механічною КПП.

Kia Ceed

Hyundai Elantra

В цілому все те ж саме, що було сказано про Ceed, можна віднести і до цього автомобіля, за тим лише винятком, що модель виглядає менш ефектно і має більш скромний дизайн. Автомобіль добре себе зарекомендував, продовжує користуватися популярністю на вторинному ринку і дозволяє власникам без особливих вкладень і витрат на ремонт викочувати справді значні пробіги – по 400 і більше тисяч кілометрів без найменшого натяку на необхідність капітального ремонту ДВЗ. Розглянути можна Elantra 2006 – 2009 років виробництва.

Hyundai Elantra

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: