Наймолодша мандрівниця збирається в навколосвітню подорож на електромобілі Ford

Підпишись на нас:

Щоб сприяти запуску повністю електричного Ford Explorer у Європі, автовиробник оголосив, що електромобіль вирушить у навколосвітню подорож. Інфлюенсер Лексі Елфорд, яка є наймолодшою ​​людиною, яка відвідала кожну країну світу, сяде за кермо позашляховика з кінця цього року.

Подробиці

Окрім просування останньої пропозиції електромобілів Ford, мета цього проекту — вшанувати Алоху Вандервелл, яка була першою жінкою, яка здійснила мандрівку навколо світу. Експедиція Вандервелл тривала п’ять років між 1922 і 1927 роками. Починаючи з 16 років вона проїхала 380 000 миль і побувала у 80 країнах на Ford Model T. Звичайно, величезні труднощі досягнення цього подвигу, з інфраструктурою та технологіями 1920-х років неможливо відтворити в сучасному світі, але новий проект, безумовно, буде викликом.

Лексі Алфорд, відома в соцмережах під ім’ям Lexie Limitless, у 2019 році, коли їй був 21 рік, стала наймолодшою ​​людиною, яка відвідала всі 197 країн світу, що було підтверджено Книгою рекордів Гіннеса. Вона також пов’язана з компанією Ford, оскільки навчилася їздити на старому F-350 Super Duty свого батька, як показано в її власному відео з анонсом великого контракту.

Хоча деталі на даний момент обмежені, офіційний прес-реліз передбачає, що інфлюенсер «очолить експедицію навколо земної кулі, долаючи виклики, зустрічаючи людей з багатьох культур і відвідуючи місця виняткової краси» в Explorer з нульовими викидами. Буде цікаво дізнатися логістику такої тривалої поїздки, маршрут і необхідні зупинки для зарядки електропозашляховика.

Електричний Ford Explorer базується на архітектурі MEB, що має спільну основну з VW ID.4, але при цьому у нього унікальний дизайн екстер’єру та інтер’єру. Детальні характеристики електричного позашляховика, ще не оголошені. Буде цікаво побачити, чи автовиробник використовуватиме для цієї поїздки опцію переднього приводу з найбільшим радіусом дії чи найпотужнішу версію Explorer із повним приводом.

Починаючи з кінця цього року, компанія Ford інформуватиме нас про подорожі навколо світу на електричному Explorer через канали соціальних мереж. Також стежити за цим можна через профіль Lexie Limitless в Instagram і YouTube.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: