Російські військові отримали Tesla Cybertruck від Кадирова: говорить, що дистанційна деактивація на них не вплинула

Підтримуваний Кремлем президент Чечні Рамзан Кадиров заявив, що надав російським військовим, які діють на тимчасово окупованій території України, два модифіковані позашляховики Tesla Cybertruck

Підпишись на нас:

Повідомляється, що футуристичні транспортні засоби, озброєні кулеметами, використовуються військами, які беруть участь у повномасштабній війні, яку Росія називає «спеціальною військовою операцією».

«У зону проведення військової спеціальної операції направлено ще два «Кібертраки», – заявив Кадиров…Мобільність, зручність, маневреність — такі якості електромобіля тут високо цінуються. Дистанційна деактивація на них не вплинула. Машини працюють нормально, без збоїв», – додав він.

У серпні Кадиров поділився відео, на якому він їздить на Cybertruck по території свого палацу, демонструючи можливості автомобіля. Позашляховик був оснащений кулеметною баштою, і Кадиров одягнув патрон, позуючи перед зброєю.

Тоді Кадиров оголосив, що автомобіль відправлять на передову Донбасу, і натякнув, що очікує від засновника Tesla Ілона Маска нових інновацій для використання у війні Росії проти України.

Tesla не коментувала інформацію про використання своїх транспортних засобів у війні, і ступінь використання цих кібертраків залишається незрозумілим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: