Турецький виробник бронетехніки відкриває новий завод у Великобританії: випускатиме захищені панцерники

Спеціалізований виробник оборонної техніки Nurol Makina UK (NMS UK), дочірня компанія турецького виробника колісної бронетехніки Nurol Makina, оголосила про відкриття нового виробничого підприємства в Tachbrook Park, Leamington Spa.

Підпишись на нас:

Підприємство буде зосереджено на виробництві захищених патрульних машин для оборонної промисловості Великобританії та міжнародних ринків. Про це було оголошено під час виставки оборонної промисловості DVD2024, яка проходила раз на два роки в Бедфордширі 18-19 вересня.

На новому майданчику площею 7,9 акрів у Ворікширі протягом наступних трьох років буде створено до 150 висококваліфікованих робочих місць. NMS UK залучатиме працівників на різні посади, включаючи інженерів, керівництво фабрикою, навчання та післяпродажне обслуговування, а підприємство, як очікується, буде повністю введено в експлуатацію до кінця цього року. Інвестиції компанії підкреслюють її прагнення підтримувати стійкість ланцюжка постачання оборонної промисловості Великобританії.

Девід Зевулун, регіональний директор NMS UK у Великій Британії, заявив:

«Наш новий дім у Лімінгтон-Спа є ключовим для нашого прагнення стати невід’ємною частиною екосистеми британської оборонної промисловості, підтримуючи надійну лінію випуску бронетехніки британського виробництва».

Місцева влада привітала інвестицію. Річард Паркер, мер Вест-Мідлендсу, сказав:

«Ця інвестиція NMS показує, чому наш регіон продовжує бути серцем передового виробництва та експорту Великобританії. Це також означатиме 150 висококваліфікованих робочих місць для місцевих жителів».

Nurol Makina також продемонструвала дві ключові машини:

  • 18-тонний Ejder Yalcin;
  • 14-тонний NMS-L.
Панцерник NMS-L
Панцерник NMS-L

Ejder Yalcin може перевозити екіпаж із двох плюс семи військовослужбовців, забезпечує захист від мін і саморобних вибухових пристроїв (IED) до рівня 4a/2b НАТО STANAG. Автомобіль має V-подібний корпус і настінні сидіння із захистом від ударів для додаткової безпеки. Між тим, легший NMS-L є вертолітною версією NMS 4×4 компанії Nurol Makina і призначений для перевезення екіпажу з п’яти осіб. Він забезпечує захист від мін і саморобних вибухових пристроїв відповідно до рівня 3a/2b НАТО STANAG і може похвалитися вражаючою мобільністю, зокрема:

  • максимальною швидкістю по дорозі 150 км/год;
  • здатністю проходити броди на відстані 0,9 м;
  • перетинати траншеї на 0,9 м;
  • підніматися на висоту перешкоди 0,5 м;
  • долати ухили 70% та бічні схили 40%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: