Канадський Roshel розробляє недорогі легкі панцерники: в тому числі для ЗСУ

Повідомляється, що канадський виробник бронетехніки Roshel розробив новий недорогий легкий броньований автомобіль, призначений для задоволення зростаючого попиту на тактичні машини, особливо в зонах військового конфлікту, таких як Україна.

Підпишись на нас:

Хоча компанія ще не опублікувала детальні специфікації, вона підтвердила, що більше інформації буде надано після завершення необхідних тестів.

Очікується, що нова машина доповнить існуюче сімейство броньованих машин Roshel Senator. Побудований на платформі цивільного позашляховика, легкий позашляховик призначений для виконання тактичних місій з низьким рівнем ризику. Його ключові особливості включають зменшену вагу та компактні розміри, що робить його дуже маневреним у різних робочих середовищах.

Потенційні клієнти, в тому числі Україна, особливо зацікавлені в придбанні доступної за ціною якісної бронетехніки для забезпечення бойових дій.

Незважаючи на менші розміри, нова машина пропонує вдосконалений захист, завдяки башті, яка забезпечує високий рівень безпеки для навідника.  Репутація Roshel як виробника надійної бронетехніки, такої як широко використовуваний Senator, робить компанію ключовим гравцем на міжнародному ринку оборони, особливо враховуючи, що глобальний попит на тактичні машини продовжує зростати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: