Як перевірити якість бензину за 1 секунду

Підпишись на нас:

Багато автомобілістів не впевнені у високій якості придбаного ними бензину чи дизеля. Якщо є сумніви, то пальне варто перевірити. Бажано з’ясувати, чи немає у паливі домішок. На щастя, для цього не треба проводити жодних складних «експертиз».

Подробиці

Достатньо здійснити просту перевірку з використанням звичайного паперу. Потрібно взяти паперовий лист формату A4. На нього слід капнути кілька крапель пального.

Далі слід подивитися на папір. Жодних забруднень бути не повинно. Та ділянка паперового матеріалу, на яку потрапило пальне, не повинна сильно змінювати колір.

Якщо експеримент проводиться за дуже низьких температур, потрібно враховувати таке: поява «крижинок» – погана ознака. Він свідчить про наявність у пальному домішок.

“Паперовий” тест триває буквально одну секунду. Цього часу цілком достатньо для того, щоб з’ясувати, чи в паливі немає зайвих компонентів.

Якщо на папері з’явилися кристали чи сліди, то від використання такого бензину чи дизеля варто відмовитись.

Тест відрізняється швидкістю та ефективністю. При цьому важливо пам’ятати: проводити його потрібно дуже обережно та з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: