У Києві водій евакуатора “покарав” порушника правил паркування на 15 000 доларів

Підпишись на нас:

У Києві автолюбитель “влетів” на кругленьку суму через недбалу роботу евакуатора. Непрофесіоналізм комунальника обійшовся чоловікові в $15 000. Страховики, поліція та інспекція з паркування “вмили руки”.

Подробиці

Ця захоплива історія почалася з виписування 900-гривневого штрафу за паркування в безпосередній близькості від пішохідного переходу. Відповідне сповіщення та повідомленням про евакуацію авто на штрафмайданчик потерпілий отримав 03 жовтня через додаток “Київ-Цифровий”.

Власник сплатив штраф і поїхав забирати авто зі штрафмайданчика. Там йому повідомили, що транспортний засіб серйозно постраждав під час зняття з евакуатора. Машина, за словами власника, мала вигляд як після ДТП.

Слідча група склала акт і порадила звертатися за компенсацією до страхової компанії, яка не поспішає розлучатися з грошима. Інспекція з паркування відмовилася взяти на себе відповідальність. Водій евакуатора продовжує як ні в чому не бувало возити автомобілі порушників на штрафмайданчик. Порушник правил паркування, який перетворився на потерпілого, шукає $15 000.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: