Автомобіль, який більше 10 років пролежав в річці збираються повністю відновити

Підпишись на нас:

Врятований Acura NSX, який підняли з дна річки через десять років і продали за 8500 доларів, тепер авто в руках команди, яка збирається його відновити.

Подробиці

Команда Helix Auto Works працює майже цілодобово, щоб розібратися, як повернути цього звіра на дороги.

Врятований Acura NSX

Вони стикаються з низкою нових викликів, пов’язаних із класичним спортивним автомобілем:

«Ми просто хотіли мати дешеве шасі, щоб побудувати автомобіль, і не розраховували на таку увагу зі сторони різних ЗМІ», – каже керівник проекту.

Крім того, команда працює над завершенням будівництва гаража, де розміщено цей NSX. А ще вони повинні продовжувати працювати над автомобілями та проектами інших клієнтів. Але перша частина роботи, і те, що може виявитися найважчим, це очищення втопленого авто. В автомобілі вже знайшли купу жуків і навіть молюсків навіть не починаючи всерйоз підходити до питання очищення.

«Якщо нам доведеться вирізати шматок металу з машини, наприклад передню стійку… Я хочу помістити цю штуку під мікроскоп і подивитися на зернисту структуру алюмінію та побачити, наскільки вона відрізняється від абсолютно нового подібного металу», – каже керівник проекту.

Але їх головна мета – повернути цей класичний автомобіль на дороги загального користування і як тільки вони вирішать всі основні проблеми з кузовом (скоріш за все ВІН-код в автомобілі не зберігся), то впевнені далі процес відновлення піде значно швидше.

Врятований Acura NSX

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: