Південна Корея звинуватила КНДР у постачанні Росії локальної версії ракет для ПТРК “Конкурс”

Підпишись на нас:

Південнокорейська розвідка викрила КНДР у постачанні окупантам клонів радянських ПТРК і реплік російських РСЗВ. Йдеться про північнокорейські аналоги ракет 9М113 для комплексів “Конкурс” і 122-мм ракети для установок “Град”.

Південна Корея звинуватила КНДР у постачанні Росії локальної версії ракет для ПТРК "Конкурс"
Північнокорейський 122-мм реактивний снаряд для РСЗВ БМ-21 «Град» та транспортно-пусковий контейнер ракети 9М113 ПТРК «Конкурс».

КНДР історично виробляє власні версії радянських протитанкових комплексів (“Конкурси” і “Фаготи” в Північній Кореї іменуються “Фенікс-2” і “Фенікс-1” відповідно). В арсеналі Пхеньяна значаться й інші радянські напрацювання, від снарядів до ракет.

Достовірного підтвердження постачань до РФ північнокорейських пускових установок на поточний момент немає. Однак передбачається, що модернізація таких комплексів була мінімальною.

Раніше повідомлялося, що Пхеньян передає Москві балістичні ракети KN-23, які схожі за характеристиками з російськими “Іскандерами-М”. Однак рівень технологічної складності та надійність продукції північнокорейської оборонки залишається на нижчому рівні порівняно з оригіналами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: