Американець купив Ferrari вартістю 400 000 доларів, щоб знищити його

Підпишись на нас:

Відомий ютубер та інстаграмер Коді Детвілер на каналі під назвою «Вістліндізель», придбав нову іграшку: Ferrari F8 Tributo вартістю близько 400 000 доларів США.

Подробиці

24-річний американець любить називати себе «генеральним директором знищення». Наразі «Whistlindiesel» зробив собі ім’я в першу чергу завдяки відеороликам з гігантськими монстр-траками та їхнім руйнуванням, завдяки чому лише на YouTube на нього підписалося понад п’ять мільйонів. Але тепер він піддає італійського «суператлета» жорсткому випробуванню.

Спочатку автор каналу висміює той факт, що Ferrari швидко надсилає листа від адвокатів, якщо їхніми машинами зловживають публічно. А потім сідає за кермо в бойовому спорядженні, протаранює залізні ворота і пробує піднятися на пагорб бездоріжжям. Після кількох пончиків, занурюється в галявину з очеретом і проїжджає поміж дерев.

І оскільки багатому блогеру цього показалося недостатньо, є ще грандіозний фінал: у захищений надувним наметом проти граду F8 Tributo кидають усілякі предмети, від молотків і гайкових ключів до драбини і шин.

Ну й вся основа цього відео зрозуміла: з майже восьми мільйонами переглядів рекламні кліки можуть принести більше, ніж вартість спортивного автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: