Офіційно представлений оновлений кросовер Opel Mokka 2025 зі змінами в стилі VW Tiguan

Підпишись на нас:

Німецька компанія представила оновлену версію Opel Mokka 2025 року. Автомобіль візуально майже нічим не відрізняється від свого попередника. Більшість змін, внесених у кросовер, припали на його комплектацію. В результаті Mokka придбав обладнання, подібне до того, що раніше Volkswagen впровадив у Tiguan. Зокрема йдеться про підтримку помічника на базі ІІ.

Салон Opel Mokka

Зовні німецька новинка виділяється за рахунок трохи перероблених бамперів та графіки передньої та задньої оптики. Представники компанії зазначили, що інженери покращили аеродинаміку кузова. Усередині кросовера розміщуються 2 екрани діагоналлю 10 дюймів кожен. Автомобіль підтримує навігаційну систему, а його базова комплектація поповнилася задньою камерою з кутом огляду 180 градусів. Також виробник переробив кермо.

Opel_Mokka

Стандартно Mokka оснащується 1,2-літровим турбодвигуном, який видає до 134 к.с. Вся тяга, що виробляється, передається на передні колеса за допомогою 6-ступінчастої механічної КПП. У середніх комплектаціях базовий двигун доповнюється електродвигуном, що видає до 28 к.с. Цей агрегат вбудований в конструкцію 6-ступінчастого “автомата”.

Також покупцям запропонували електроверсію Opel Mokka. У ній передбачається єдиний електродвигун, який розвиває до 154 к.с. Він поєднується з акумулятором на 54 кВт*год. Ціни на кросовер стартують від 1 млн 282 тисячі гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: