ДВЗ

Дорогий суперкар від Bentley перетворили на позашляховик

Porsche 911 Dakar, який може їздити будь-куди, отримав величезний успіх серед клієнтів і критиків, і навіть Lamborghini спробувала перетворити свій спортивний автомобіль Huracan на «позашляхову зброю», назвавши результат Sterrato. Але є один розкішний продукт VW Group, який здавався б очевидним кандидатом на відвідування перегонів в Дакарі, хоча чомусь цього не сталося.

Подробиці

Bentley Continental GT – британський автомобіль Grand Touring, який щойно відсвяткував своє 20-річчя. Можливо, Bentley вважає, що на бездоріжжі Conti був би надто близький до SUV бренду Bentyaga, але враховуючи, що нинішня одержимість ринку кросоверами настільки сильна, що навіть Ferrari не змогла б більше стримуватися, ми були б здивовані, якби протягом наступних кількох років Bentley не випустила кросовер Continental.

Однак принаймні один власник Bentley не міг чекати так довго. Купе Continental GT Speed ​​2008 року випуску, яке зараз продається на аукціоні Collecting Cars, було перероблено в стилі позашляховиків і виглядає трохи дико для Манхеттена, але на своїй батьківщині в Дубаї – найбільш лаконічно.

Проста біла фарба компенсується величезними подовжувачами колісних арок із вуглецевого волокна, які покривають 20-дюймові колеса, обтягнуті шинами Pirelli Scorpion Verde, хоча сюди можна було б поставити і більш агресивну гуму для ефектного вигляду запасного колеса, яке розмістили по верху авто. Звісно, ​​пневматичну підвіску допрацювали, щоб звільнити додатковий дорожній просвіт, а також є повний захист днища, змінена решітка переднього бампера та водонепроникне роз’ємне з’єднання для подорожей кемпінгом у пустелі.

Звичайний 6,0-літровий W12 від Continental GT у 2008 році мав потужність 552 к.с., а нещодавно представлені версії Speed ​​були збільшені до 600 к.с., зменшивши час розгону до 96 км/год із 4,6 до 4,3 секунд. Але власник цього автомобіля стверджує, що тепер він розвиває «до» 690 к.с., що має допомогти компенсувати додаткову вагу всього цього навісу, прив’язаного зовні.

І все це позашляхове обладнання може змусити вас очікувати, що інтер’єр буде мінімалістичним, як у гонщика з ралі «Дакар» , хоча насправді все навпаки. Яскраво-помаранчева стьобана шкіра з зеленими акцентами покриває кожну поверхню, а GT все ще зберігає передні та задні датчики паркування, двозонний клімат-контроль та весь інший розкішний комплект, який ви очікуєте від Continental.

Останні публікації

Власник сервісу пояснив, як водії «вбивають» свої автомобілі антикором

Обробка автомобіля антикорозійними покриттями в сучасних реаліях, коли взимку на дорогах реагенти, а у весняний…

4 хв. тому

Geely оновила популярний в Україні бюджетний кросовер

У Китаї 19 травня стартують продажі оновленого кросовера Geely Boyue L 2024 року. Дореформена версія…

1 годину тому

Вікно можливостей: росіяни завдають ударів в стилі HIMARS

Окупанти почали прицільно завдавати ударів по Україні в стилі HIMARS. Справа в тому, що росія…

2 години тому

В Харкові знайшли 30-річний Mercedes-Benz S-Class майже без пробігу

Автолюбителі знайшли рідкісний, але ідеальний Mercedes-Benz S-Class 1993 року. Автомобіль мє стан нового, хоч і…

3 години тому

Компанія «Еталон» показала новий міський автобус «Мальва»

Компанія «Еталон» чекала всіх охочих побачити новий автобус виробника у столичному МВЦ. Саме тут на…

4 години тому

Наземний робот із системою РЕБ: росіяни вигадали спосіб боротьби з FPV-дронами

Окупанти заявили, шо вони мають спеціальні протидронові подавлювачі, котрі використовують для боротьби з БПЛА ЗСУ.…

5 години тому