Suzuki Jimny зробили схожим на популярний позашляховик Jeep

Підпишись на нас:

«Коробчаста» форма та незмінні позашляхові пропорції Suzuki Jimny роблять його ідеальним кандидатом для індивідуальних обвісів. Для крихітного 4×4 компанія Marvelous в Японії створила обвіс у стилі Jeep Cherokee XJ.

Подробиці

Отриманий автомобіль виглядає чудово – як і у випадку з більшістю модифікованих Jimny, які імітують культові позашляховики, такі як Defender або G-Wagen. Як і вищезазначені моделі, Jeep Cherokee XJ, який продавався в США між 1983 і 2001 роками, має схожий характер з Suzuki Jimny з точки зору зовнішнього дизайну, що виправдовує цю зміну.

Suzuki Jimny зробили схожим на популярний позашляховик Jeep

Основною особливістю, звичайно, є нова передня частина, яка поєднує решітку з шістьма прорізами (дуже схожу на запатентовану конструкцію Jeep з семи прорізами) з квадратними фарами та окремими покажчиками поворотів. У комплект також входять нові передній і задній бампери з незабарвленим пластиковим покриттям і додаткові широкі розширення крил під колір кузова, які нагадують Wrangler. Звичайно, ви можете отримати варіант без широких крил, якщо хочете щось більш тонке. Ми припускаємо, що зовнішні модифікації також будуть сумісні з п’ятидверним Suzuki Jimny завдяки перенесеним частинам із тридверних моделей.

Ліфт-комплект підвіски збільшує дорожній просвіт на 38 мм у вузькій версії або на 76 мм у широкій версії. Для більшої «майстерності» на бездоріжжі його поєднують з новим набором легкосплавних коліс післяпродажного обслуговування, взутих у шини Yokohama Mud/Terrain із більшою чіпкістю.

Suzuki Jimny зробили схожим на популярний позашляховик Jeep Suzuki Jimny зробили схожим на популярний позашляховик Jeep

Незважаючи на чотири вихлопні труби в одному з екземплярів, представлених на Nagoya Auto Festival 2023, під капотом змін немає. Це означає, що Jimny зберігає звичайний атмосферний 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 101 к.с. у JDM-специфікації Sierra або трициліндровий двигун з турбонаддувом об’ємом 658 куб.см потужністю 63 к.с. у моделі початкового рівня.

Ціна модифікації

Marvelous, яка базується в місті Йонаго в Японії, вже почала приймати замовлення на комплект. Якщо ви хочете замовити деталі окремо, вам знадобиться:

  • ¥179 600 ($1364) за решітку/фари;
  • ¥67 700 ($514) за передній бампер;
  • ¥69 600 ($529) за задній бампер;
  • ¥103 600 ($787) для широких крил.

Suzuki Jimny зробили схожим на популярний позашляховик Jeep

Якщо вам потрібен повністю перероблений автомобіль з усіма модифікаціями, включаючи обвіс, колеса, шини та ліфт підвіски, вузька версія коштує ¥2,33 мільйона ($17 693), а вища широка версія коштує ¥2,69 мільйона ($20 426).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: