Повністю новий Duster показали на перших шпигунських фото

Підпишись на нас:

Компанія Dacia розпочала ходові випробування нового покоління кросовера Duster. Тестовий прототип «паркетника», одягнений у камуфляжну плівку, було помічено під час обкатки на дорогах Іспанії.

Подробиці

Duster 2024 вважатиметься повністю новим поколінням, а не рестайлінгом моделі, так що в його екстер’єрі, інтер’єрі та технічній частині мають відбутися суттєві зміни.

Dacia Duster

Навіть з урахуванням тотального маскування на опублікованих в Мережі фотографіях можна помітити, що майбутню генерацію Дастер чекають разючі зміни в передній частині кузова. Крізь камуфляж проглядаються вузькі фари з вбудованими ходовими денними вогнями, що обрамляють радіаторні грати з логотипом марки посередині. Нижче розташуються вентиляційні отвори та центральний повітрозабірник.

Dacia Duster

Пропорції машини повинні стати квадратнішими, тоді як профіль виглядає плюс-мінус таким же, як зараз (за винятком дверних ручок і, ймовірно, нових ліній, які можуть бути приховані під плівкою).

Що стосується корми кросовера, то в цій частині можна очікувати на появу інших фар, а також задніх дверей і більш акуратного бампера, плюс вбудованого в спойлер третього стоп-сигналу.

На певних ракурсах складається враження, що колісна база прототипу дещо відрізняється від актуального Duster збільшеними розмірами. Якщо це виявиться дійсно так, то все збільшення дістанеться пасажирам на задньому ряду.

Dacia Duster

У салоні нової генерації популярної моделі Dacia очікується поява нової інформаційно-розважальної системи з портретно-орієнтованим дисплеєм, а також якіснішими матеріалами обробки.

За останніми чутками, новий Duster буде побудований на сучасній платформі CMF-B, що дозволить зробити кросовер сумісним з великою кількістю нових силових установок альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi.

Прем’єра нового Duster очікується наприкінці 2023 – на початку 2024 року. У продаж автомобіль надійде не раніше за середину наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: