На тест-драйві випробували бюджетні та преміум шини: результати приголомшують

Підпишись на нас:

Відомо, що шини це важлива складова авто, яка не просто забезпечує рух, а й “тримає” авто за дорогу. Щосезону водії замінюють або оновлюють гуму. Найбільше мороки автолюбителям спричиняє питання вибору шин: де придбати, де краща якість, які характеристики найцінніші?

Фахівці Tire Reviews вирішили допомогти водіям в цьому питання та здійснили тест-драйв покришок у різних дорожніх умовах.

В тесті брало участь 8 комплектів бюджетних шин: Nankang Econex NA1, Davanti DX390, Winrun R330, Tomket Sport Series 1, King Meiler Sport 1 KM, Triangle SporteX TH201, Maxtrek MAXIMUS M1 і Double Coin DC99.

В порівнянні до цих моделей було взято 1 преміальну шину Continental PremiumContact 7. Метою дослідження було виявити найкращу шину серед бюджетних та подивитися наскільки добре працює преміум шина.

Першим випробуванням було гальмування на мокрій дорозі. Найпершою стартувала преміум шина, а потім всі інші. Дешеві шини, як і очікувалося, мали довший гальмівний шлях і були менш передбачуваними.

Другим тестом було перевірено керованість на мокрій дорозі, де перше місце отримала Continental Premium Contact 7, а почесне друге – Tomcat. Різниця між результатами цих двох моделей була незначна. Шина Nankang має непогане співвідношення ціни та якості, але надмірна повертальність залишила свій негативний відбиток. Шина King Milo непогано проявила себе при маневруванні, але показник зчеплення “провалила”.

Найгіршою серед шин виявилася Double Coin. Безліч недоліків на тест драйві показали, що обирати таку гуму – не піклуватися про свою безпеку.

Тому наголошуємо, що при виборі шин бажано в першу чергу звертати увагу на безпеку. Це стосується як преміум сегменту, так і бюджетного.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: