Показали, як підвіска Tesla Cybertruck справляється з нерівними дорогами

Підпишись на нас:

По мірі того, як Tesla Cybertruck повільно йде до виробництва, стає доступним все більше відео про його тестування. Останнє демонструє передсерійну версію повністю електричної вантажівки, яка виконує випробування підвіски на заводі автовиробника у Фремонті, Каліфорнія.

Подробиці

Повітряні шпигунські кадри були зняті безпілотником і з’явились на YouTube-каналі Met God In Wilderness. Відеоролик довжиною шість хвилин показав, як Cybertruck проїжджає кілька кіл низькошвидкісної випробувальної траси з нерівною дорогою.

Ця траса складається з кількох лежачих поліцейських, розташованих через непарні проміжки, ділянки нерівного бетону, що виглядає як шахова дошка (або найгірша бруківка у світі), а також хвилястих доріжок. Знак, намальований на дорозі, показує, що максимальна швидкість для випробувального треку становить 13 км/год.

Подібні випробувальні треки є звичайним явищем на заводах з виробництва автомобілів і служать багатьом цілям. Окрім того, що вони є корисними для перевірки обладнання підвіски, вони також можуть виявити скрипи та брязкіт у салоні транспортних засобів, що виходять із заводу.

Між заїздами на випробувальний трек на нерівній дорозі видно, як Cybertruck розвертається. Як ми бачили раніше, автомобіль використовує систему рульового управління чотирма колесами. Популярна серед довших транспортних засобів, система може допомогти зменшити радіус повороту транспортного засобу на низьких швидкостях, повертаючи передні та задні колеса в протилежних напрямках, одночасно покращуючи його стабільність на високій швидкості, повертаючи їх в одному напрямку. Повністю електричний пікап GMC, Hummer EV, використовує ту саму технологію, щоб компенсувати величезні розміри позашляховика.

Наприкінці минулого місяця, після того, як у Твіттері було опубліковано відео передсерійної вантажівки, генеральний директор Tesla (і Твіттера) Ілон Маск прокоментував, що діаметр повороту Cybertruck буде «можливо кращим, ніж у моделі Y».

Tesla пообіцяла, що Cybertruck запустять у виробництво цього року після багатьох років затримок. Автомобіль, вперше показаний у 2019 році, став джерелом натхнення для низки продуктів, які продає автовиробник. Тим часом у Twitter Tesla повідомила, що незабаром кадри краш-тесту можуть стати доступними для загального перегляду. У сукупності це виглядає як початок медійної кампанії з просування нового автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: