Найдорожчий номерний знак в історії продали за 15 мільйонів доларів

Підпишись на нас:

Аукціонна компанія Emirates Auction Company встановила рекорд цими вихідними, продавши найдорожчий номерний знак за всю історію. З надписом «P 7» знак був проданий за приголомшливі 55 мільйонів дирхам ОАЕ (14,9 мільйонів доларів США за поточним обмінним курсом).

Подробиці

У твіттері Emirates Auction повідомили, що продаж увійшов до Книги рекордів Гіннеса, але покупець вирішив залишитися анонімним. Проте, якщо цей знак куплений не для колекції, то зберегти анонімність буде важко.

Кошти, виручені з аукціону , підуть на підтримку кампанії «1 Billion Meals Endowment». Належним чином, благодійна справа спрямована на створення найбільшого в світі фонду сталої продовольчої допомоги на Рамадан.

Через дизайн номерних знаків в Об’єднаних Арабських Еміратах номерний знак виглядає так, ніби на ньому лише цифра «7». Таблички, які читаються як одна цифра, цінуються за їх простоту та статус, який вони пропонують.

Наприклад, номерний знак «D 5» був проданий за 33 мільйони дирхамів (8,9 мільйона доларів США) в ОАЕ в 2016 році. Його покупець, Балвіндер Сінгх Сахні, сказав Bloomberg у той час, що «я завжди мріяв мати одне цифрове число». Він додав, що Дубай, де він працював, був містом великих особистостей і що «кожен хоче показати свій статус».

А номерний знак «P 7» б’є рекорд , якому вже 15 років. Згідно з Книгою рекордів Гіннеса, попередній рекорд був встановлений у 2008 році, коли хтось заплатив 52,2 мільйона дирхамів (14,2 мільйона доларів США) за табличку, на якій було просто «1». Він також був проданий Emirates Auction Company.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: