Нові електромобілі Sterra ES та ET від Chery мають 800-вольтну технологію і запас ходу до 700 км

Підпишись на нас:

Компанія Chery представила в Китаї три автомобілі, два з яких були втілені в життя завдяки новому бренду Sterra.

Подробиці

Ці дві електричні моделі Sterra відомі як ES і ET відповідно. Обидва базуються на високопродуктивній платформі виробника автомобілів EOX, яка має передову 800-вольтову архітектуру та оснащена такими функціями, як пневматична підвіска, рульове керування задніми колесами та двоважелі в передній частині.

Нові електромобілі Sterra ES та ET від Chery мають 800-вольтну технологію і запас ходу до 700 км

Sterra ES від Chery має вигляд елегантного седана довжиною приблизно 4950 мм, шириною 2000 мм і великою колісною базою 2900 мм. Як і в багатьох інших нових транспортних засобів, що надходять на ринок, його передня частина вирізняється світлодіодною світловою смугою, що обертається. Передня частина також має два помітні повітрозабірники та нижню решітку.

Крім того, є Sterra ET. Це позашляховик преміум-класу середнього розміру, у якому використано багато тих самих тем дизайну, що й ES, хоча форм-фактор дещо більший.

Stera ES і ET

Місцеві ЗМІ повідомляють, що Sterra ES і ET будуть пропонуватися з різними акумуляторними блоками, які складатимуться з одного на 60 кВт/год, іншого на 80 кВт/год і флагманського варіанту на 100 кВт/год. Обидві моделі повинні забезпечувати запас ходу від 500 км до 700 км залежно від батареї. До 150 км запасу ходу можна набрати всього за 5 хвилин.

Кілька інших моделей також були представлені Chery. Серед найбільш інтригуючих – Chery TJ-1. Це компактний позашляховик з грубими формами дизайну, який одразу справляє враження завдяки затемненій передній решітці та світлодіодній панелі. Car News China повідомляє, що він буде пропонуватися з 1,6-літровим двигуном з турбонаддувом, а також гібридом з 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом і запасом ходу понад 100 км .

Chery TJ1 Chery TJ1

Назва TJ-1 не є остаточною, і Chery просить своїх шанувальників допомогти назвати новий позашляховик.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: