Tesla Model Y врізався в Model S у Гонконгському тунелі

Підпишись на нас:

Водному з тунелів у Гонконзі було знято інцидент з ДТП двох Tesla. Model Y зіткнулася з бордюром у тунелі, а потім в’їхала у Model S, що їхала в протилежному напрямку.

Подробиці

Кадри інциденту, який стався 12 січня 2023 року близько першої години ночі, опублікували на Youtube та Facebook. Hong Kong News повідомляє , що зіткнення сталося в тунелі Хунг Хом Кросс-Харбор між Коулуном і островом Гонконг.

Аварію спровокувала чорна Tesla Model Y, яка в’їжджала в тунель. Кросовер врізається в бордюр, внаслідок чого його викидає вправо на зустрічну смугу руху. Важко з упевненістю сказати, що відбувалося всередині транспортного засобу, але схоже, що Model Y справді розганяється на зустрічну смугу, що свідчить про те, що водій міг помилково натиснути на педаль акселератора замість гальма.

Через це Model Y перерізає шлях сріблястій Model S і не дає водієві седана часу на реакцію, що неминуче призводить до зіткнення. На фото наслідків ДТП видно, що пошкодження досить серйозні: спрацювали подушки безпеки, пом’яті капоти, суттєво розбиті обидва передні бампери.

Гонконгські новини повідомляють, що в результаті інциденту троє людей отримали поранення та були доставлені до лікарні, у тому числі водії обох електромобілів та один пасажир. Тим часом третій автомобіль, який їхав за сріблястою Tesla, також отримав пошкодження, оскільки не зміг вчасно зупинитися.

Невідомо, чи водій Model Y просто не був уважним і наїхав на бордюр, чи були залучені інші фактори (наприклад, система допомоги водієві). До речі, і Model Y, і Model S були названі найбезпечнішими автомобілями 2022 року за версією Euro NCAP.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: