Автопригоди

На електромобілі Tesla: колишня зірка Playboy влаштувалася в Uber

Наннет Хаммонд, яка зробила успішну кар’єру зірки журналу Playboy, нещодавно пережила важкий процес розлучення, в ході якого її чоловік відсудив у моделі все майно. Повернутись на колишню роботу, щоб мати кошти на подальше життя, 48-річна жінка вже не могла через вік, проте вирішення цієї проблеми було знайдено дуже швидко.

Подробиці

Хаммонд подала заявку до Uber на роль таксиста, яка успішно була схвалена. Щоб возити клієнтів сервісу, екс-модель, що витратила на пластикові операції понад 350 тисяч фунтів стерлінгів, взяла в оренду свій улюблений автомобіль – Tesla.

У Мережі вже назвали Наннет “найгарячим” водієм таксі у світі. За словами жінки, коли пасажири сідають у її машину, спочатку вони перебувають у розгубленості.

“Коли я під’їжджаю і посміхаюся своєю перлинно-білою посмішкою – це часом застає їх зненацька”, – ділиться колишня модель в інтерв’ю DailyStar.

Свою нову роботу жінка називає не тільки способом доходу, який завдяки часом високим чаєвим виявляється досить непоганим, але ще й терапевтичною процедурою, що дозволяє спілкуватися з людьми різних соціальних верств.

За словами екс-моделі, всі пасажири, яких вона підвозила, були дуже милими та доброзичливими. У розмові з британськими журналістами Наннет Хаммонд дала пораду компанії Tesla:

«Tesla зараз випускає автомобілі у різних класах. Я думаю, їм потрібно задуматися про клас B – машини для Барбі».

Останні публікації

Армія США випробовує нову мінометну систему на базі броньованого автомобіля AMPV: стріляє на ходу

На полігоні Юма проходить суворі випробування створена на основі нової армійської гусеничної броньованої машини модульна…

22 хв. тому

В Україні створили нові багатофункціональні наземні дрони «Махно»

Оперативне командування "Південь" розповіло про тестування нових наземних дронів, здатних евакуювати поранених бійців і виконувати…

1 годину тому

Експерти розповіли, як удари по російських нафтопереробних заводах впливають на постачання палива для військової техніки

Незважаючи на занепокоєння Вашингтона, стратегічні удари України по російських нафтопереробних заводах виявилися ефективним методом обмеження…

2 години тому

Найбільш технологічний автомобіль Volkswagen стає дешевшим: проїде 600 км без АЗС

Новий Volkswagen ID.7 2024 року став дешевшим. Німецький бренд розширив модельний ряд свого повністю електричного…

3 години тому

Компанія Hyundai пішла шляхом BMW: пропонуватиме функції за передплатою в нових і старих автомобілях

Корейська марка Hyundai працює над сервісами підписки в автомобілі, як у BMW. Компанія представить кілька…

4 години тому

Kia почала тестувати новий бюджетний кросовер з економічними двигунами

Компанія Kia готує новий компактний кросовер. Автомобіль уже навіть був помічений під час тестових випробувань.…

5 години тому