Автопригоди

Дороге ДТП: Lamborghini Aventador SVJ врізався в двоповерховий автобус

Цими вихідними в Лондоні, Aventador потрапив в ДТП з міським автобусом. Автомобіль отримав серйозні пошкодження передньої частини, як і автобус.

Подробиці

Обставини інциденту невідомі, але The Sun повідомляє, що аварія сталася близько 4:00 ранку за місцевим часом у суботу, 29 квітня.

Схоже, що мова йде про Lamborghini Aventador SVJ, і аварія була досить жорстокою. На відеозаписах після зіткнення видно, як кришка багажника суперкару спрямована прямо вгору, а значна частина передньої панелі повністю зруйнована.

Автобус теж зазнав певних пошкоджень, хоча й менших. На відео видно панель збоку транспортного засобу в складеному вигляді, що свідчить про те, що автомобіль справді в’їхав у нього. Повний розмір пошкоджень обох ТЗ наразі невідомий. На щастя, поліція повідомляє, що в результаті аварії серйозних травм ніхто не отримав.

Lamborghini Aventador SVJ — надзвичайно потужний автомобіль із двигуном V12, який видає 759 к.с. (566 кВт/759 к.с.) і крутний момент 720 Нм. Цього було достатньо, щоб зробити рекорд кола на Нюрбургрингу в 2018 році.

Ціни на SVJ починалися приблизно з півмільйона доларів, коли він був новим, але це не єдиний дорогий автомобіль у цій аварії. Коли в 2012 році в Лондоні з’явилися нові двоповерхові автобуси, згідно з повідомленнями, кожен з них коштував приблизно 300 000 доларів США, що зробило цю аварію неймовірно дорогою.

Останні публікації

Заборона на використання танків: іноземні урядовці прокоментували, чи існує дане обмеження

Нещодавно виникла плутанина через повідомлення про те, що військові лідери США хотіли б, щоб американські…

27 хв. тому

Партизани заявляють про проблеми з паливом у росіян: виявили нафтобазу і стоянку російської техніки в Криму

Кримським партизанам стало відомо місцезнаходження техніки і одночасно нафтобази росіян в Сімферопольському районі. Також партизани…

1 годину тому

Російський завод нібито суттєво збільшив виробництво РСЗВ “Солнцепьок”

На пропагандистському відео росіяни показали завод "Омсктрансмаш", на якому проходить процес виробництва РСЗВ "Солнцепьок" і…

3 години тому

Компанія Ford відмовиться від випуску свого популярного і еталонного автомобіля: що випустять на заміну

Компанія Ford продовжує переглядати модельний ряд автомобілів, представлених на європейському ринку. Причому поки що вона…

4 години тому

Експерт пояснив, як заміські поїздки збільшують ресурс двигун автомобіля

Автовласникам рекомендовано час від часу залишати місто та вибиратися на швидкісні траси. Примітно, що в…

4 години тому

Volkswagen Tiguan знову оновлюють: кросовер отримає економічний двигун і повний привід

Нове покоління кросовера Volkswagen Tiguan 2024 року вже представлено в дилерських центрах у багатьох європейських…

6 години тому