Дороге ДТП: Lamborghini Aventador SVJ врізався в двоповерховий автобус

Підпишись на нас:

Цими вихідними в Лондоні, Aventador потрапив в ДТП з міським автобусом. Автомобіль отримав серйозні пошкодження передньої частини, як і автобус.

Подробиці

Обставини інциденту невідомі, але The Sun повідомляє, що аварія сталася близько 4:00 ранку за місцевим часом у суботу, 29 квітня.

Схоже, що мова йде про Lamborghini Aventador SVJ, і аварія була досить жорстокою. На відеозаписах після зіткнення видно, як кришка багажника суперкару спрямована прямо вгору, а значна частина передньої панелі повністю зруйнована.

Автобус теж зазнав певних пошкоджень, хоча й менших. На відео видно панель збоку транспортного засобу в складеному вигляді, що свідчить про те, що автомобіль справді в’їхав у нього. Повний розмір пошкоджень обох ТЗ наразі невідомий. На щастя, поліція повідомляє, що в результаті аварії серйозних травм ніхто не отримав.

Lamborghini Aventador SVJ — надзвичайно потужний автомобіль із двигуном V12, який видає 759 к.с. (566 кВт/759 к.с.) і крутний момент 720 Нм. Цього було достатньо, щоб зробити рекорд кола на Нюрбургрингу в 2018 році.

Ціни на SVJ починалися приблизно з півмільйона доларів, коли він був новим, але це не єдиний дорогий автомобіль у цій аварії. Коли в 2012 році в Лондоні з’явилися нові двоповерхові автобуси, згідно з повідомленнями, кожен з них коштував приблизно 300 000 доларів США, що зробило цю аварію неймовірно дорогою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: