Rheinmetall планує виготовляти в Україні різні БТР

Підпишись на нас:

Німецький оборонний концерн Rheinmetall збирається підписати новий контракт з Україною на виробництво бронетехніки.

Подробиці

Генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер заявив газеті Bild, що компанія зацікавлена ​​у спільному виробництві бронетехніки в Україні і потенційно може почати з бронетранспортера Fuchs.

«Ми почнемо там з технічного обслуговування та ремонту оперативних транспортних засобів, а також хочемо якомога швидше виробляти бронетехніку, наприклад, бронемашини Fuchs», — сказав Паппергер.

Керівник компанії додав, що Україна також зацікавлена ​​в сучасному основному бойовому танку «Пантера» і бойовій машині піхоти «Рись».

Нещодавно Армін Паппергер розповів німецькій газеті Handelsblatt, що Rheinmetall створив спільне підприємство з провідною українською оборонною групою «Укроборонпром» для ремонту та виробництва бойових машин. Rheinmetall володіє 51% акцій спільного підприємства. Керувати компанією також буде німецький концерн.

Протягом десятиліть Німеччина відмовлялася продавати важке озброєння Україні, оскільки вважала, що це призведе до ескалації конфлікту і що Німеччина стане мішенню для дій Росії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: