Представлений китайський скутер, дизайн якого розробляли в Porsche

Підпишись на нас:

Китайський бренд Yadea представив нову модель у гамі – електричний скутер VF F200. На перший погляд він виглядає як звичайний мопед, однак у створенні брали участь інженери з Porsche.

Подробиці

Новинка призначена для того, щоб стати лідером категорії L3e на «піднебесному» ринку скутерів (електричний еквівалент класу 125 кубічних сантиметрів).

Модель управляється невеликою літієвою батареєю, що приводить в рух один електромотор, розміщений у тому ж блоці, що і контролер та трансмісія.

Yadea F200

Компактний електричний двигун має потужність 14,7 кінських сил. І хоча цей показник не можна назвати видатним, його компенсує значний крутний момент в 235 Нм.

Завдяки цьому з місця до 50 кілометрів на годину Yadea VF F200 розганяється всього за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість становить 100 км/год. На одному заряді скутер здатний проїжджати до 129 км.

Yadea F200

У чому саме полягала робота в цьому проекті з боку компанії Porsche не уточнюється, але, зважаючи на все, німці займалися саме дизайном цієї моделі.

Електричному «байку» дісталися нетипові світлодіодні денні ходові вогні, невеликий вітрозахисний екран, а також незвичайні бічні обтічники і складна система світлодіодного освітлення в задній частині.

Yadea F200

Ціни на F200 поки не оголошені, як і країни, в яких його збираються продавати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: