Renault представить новий крос-купе Rafale: перші зображення новинки

Підпишись на нас:

Компанія Renault готується до прем’єри нової моделі у сегменті SUV. Автомобіль отримає купеподібний кузов та назву Rafale. Тестові прототипи новинки колесять дорогами Європи. Взявши за основу ці фотографії незалежні дизайнери з Франції показали як виглядатиме такий «паркетник», а також розповіли, що можна від нього очікувати.

Подробиці

Судячи з опублікованого рендеру (зображення нижче), Rafale дістанеться класичний дизайн крос-купе з похилою лінією даху. Спереду встановлять вузькі блоки фар, а також бумерангоподібні денні ходові вогні, що простяглися від кромки головної оптики до нижньої частини бампера.

renault rafale

Радіаторні грати отримають сітку, що розкльошує, а також нову емблему Renault, а боковини обзаведуться гострими лініями.

В основу кросовера ляже модульна платформа CMF-CD, що зробить його близьким родичем моделі Austral. Спочатку комплектувати Rafale збираються 200-сильним бензиновим гібридним двигуном з турбонаддувом, який вже використовується в моделях Austral і Espace.

renault rafale

Пізніше з’явиться гібрид, що підключається, на базі 3-циліндрового ДВС, пару якому складе електромотор на задній осі. Сумарна віддача такої зв’язки має становити близько 280 кінських сил. Привід – повний.

renault rafale

Офіційна прем’єра концепту Renault Rafale відбудеться 18 червня в автосалоні у Парижі. Товарний варіант представлять у вересні, а продажі кросовера почнуть ближче до 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: