У Китаї представили бюджетний Volkswagen Polo Sedan

Підпишись на нас:

Компанія Volkswagen підготувала для ринку Китаю повноцінну новинку, яка приїхала до «Піднебесної» з Бразилії та Індії.

Подробиці

Машині дісталося ім’я Lavida Xinrui. Її випуском займеться спільне підприємство SAIC та Volkswagen. Офіційна прем’єра седана намічена на середину червня, але його складання та прийом замовлень вже йдуть повним ходом.

Довжина Lavida Xinrui складе 4561 мм, ширина – 1740 мм, висота – 1494 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2651 мм.

Новій для китайського ринку 4-дверці дістанеться незвичайна кольорова гамма, до палітри якої увійде приємний бірюзовий відтінок.

VW Polo Sedan

Від бразильсько-індійського седана, який продається на цих ринках під назвою Virtus, китайська Lavida Xinrui відрізнятиметься лише трохи іншими радіаторними ґратами та наявністю чорних вставок у бамперах, а також трохи інших 16-дюймових колісних дисків.

Усередині водія та пасажирів чекає класичний дизайн Volkswagen з такими системами, як повністю цифрова комбінація приладів, великий дисплей мультимедійної системи, запуск двигуна з кнопки, кондиціонер та мультикермо.

VW Polo Sedan

Приводити в рух китайський аналог сучасного Polo Sedan має півторалітровий бензиновий 4-циліндровий атмосферний мотор потужністю 110 кінських сил і 141 Нм крутного моменту, агрегатований безальтернативною 6-діапазонною автоматичною трансмісією.

VW Polo Sedan

У перспективі VW Lavida Xinrui має шанси приїхати і до України. Його постачаннями після старту продажів у Китаї можуть зайнятися «сірі» дилери, які ввозять машини на наш ринок за схемою паралельного імпорту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: