З дешевшої Toyota Land Cruiser 200 можна зробити Land Cruiser 300 за 155 000 гривень: цікавий спосіб

Підпишись на нас:

Позашляховик Toyota Land Cruiser 300 дебютував у 2021 році, відразу ставши дефіцитним, як у Японії, так і за межами «Країни сонця, що сходить». Все це призвело до того, що такі машини виявилися дуже дорогими.

Подробиці

Втім, існує варіант оновити Land Cruiser 300 за відносно невеликі гроші. Але підійде він лише власникам цієї моделі попереднього покоління.

Одна з приватних китайських компаній опублікувала оголошення на «піднебесних» майданчиках (Alibaba та Aliexpress) про продаж боді-кита, який здатний перетворити «двохсотку» на візуальну копію сучасного позашляховика.

Toyota Land Cruiser 300

Обвіс включає оптику, бампери, радіаторні грати, інші двері багажника, а також ряд інших елементів екстер’єру, які в сукупності здатні частково відтворити дизайн LC 300.

Звичайно, максимальна схожість неможлива, оскільки в такому разі довелося б втручатися в конструкцію автомобіля, що загрожує проблемами з безпекою.

Toyota Land Cruiser 300

Головний плюс такого обвісу – можливість його встановлення без так званих «врізок», а також за бажанням легкий демонтаж та повернення машини до колишнього заводського вигляду.

Салон, зрозуміло, залишиться тим самим. Його модернізація справа проблематична і дуже дорога, та й з вулиці його практично не видно.

Обійдеться це задоволення приблизно в 155 000 грн. Звучить недешево, але інших варіантів стати хоч і фіктивним власником за менші гроші поки що ніхто не придумав.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: