Експерти назвали маловідомий кросовер Honda, який здатний проїхати понад 400 000 км

Підпишись на нас:

Ця дивна на перший погляд модель Honda протрималася на конвеєрі зовсім недовго – менше 10 років, але встигла зарекомендувати себе як дуже цікавий кросовер із просторим та практичним салоном.

Подробиці

Мова, звичайно, йдеться про Honda Element. На північноамериканському ринку цей позашляховик японського автогіганта, побудований на тій же платформі, що й популярні CR-V та Civic, надійшов у 2003 році.

Honda Element

Незважаючи на очевидні переваги, що включають наявність у машини зручних дверей, об’ємного інтер’єру, а також прогумованих матеріалів обробки салону, що дозволяють мити його при бажанні навіть зі шланга (за це Element навіть свого часу був визнаний «найкращою машиною для собачників»), дуже популярним він так і не став.

Сумарний обсяг продажів машини становив трохи більше 325 000 одиниць та в останні роки виробництва (2009-2010 роки) стабільно падав.

Honda Element

Всі 8 років виробництва автомобіль комплектувався безальтернативним 2,4-літровим двигуном потужністю 166 кінських сил. Зв’язку йому в дорестайлінговому варіанті складала 5-швидкісна МКПП та 4-діапазонний «автомат», а в оновленій версії лише АКПП.

Що цікаво, як з’ясувалося згодом, ця модель Honda виявилася ще й однією з найвитриваліших у лінійці компанії.

Так, згідно з недавнім дослідженням, проведеним аналітиками «iSeeCars», ймовірність того, що кросовер Element подолає позначку 400 000 кілометрів пробігу дорівнює 27,8%.

Honda Element

Це навіть вище, ніж у випадку з бестселерами CR-V (27,5%) та Accord (27,1%), які за довгі роки перебування на конвеєрі зарекомендували себе як одні з найнадійніших автомобілів у світі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: