Експерти назвали недорогий седан з надійними двигунами та міцною підвіскою

Підпишись на нас:

Перше покоління цього седана залишило український ринок ще в 2015 році, проте на «вторинці» попит на такі автомобілі, як і раніше, дуже високий. І недарма. По-перше, ця 4-дверка коштує відносно недорого на тлі всіх своїх конкурентів, а по-друге – вона може похвалитися лінійкою двигунів, що непогано зарекомендувала себе.

Подробиці

Зрозуміло, йдеться про автомобіль Chevrolet Cruze. Дорестайлінгові екземпляри цієї моделі зараз можна знайти за цінами приблизно від 200 000 грн (початкові роки випуску або машини з високим пробігом).

Крім невисокої ціни «Круз» може похвалитися ще й непоганою керованістю, плавністю ходу та недорогою вартістю обслуговування. А як справи із його надійністю.

Двигуни

Chevrolet Cruze

Автомобіль першого покоління (дорест) комплектувалася двома бензиновими атмосферними двигунами робочим об’ємом 1,6- і 1,8-літра потужністю 109 і 141 к.с. відповідно. Головна їхня проблема полягає у прокладках теплообмінника.

Крім того, слабша версія могла страждати від течі мастила, а продуктивніший варіант мав певні проблеми з термостатом. Але все це тьмяніє на тлі ресурсу.

Обидва двигуни зарекомендували себе як дуже надійні і при грамотному обслуговуванні здатні відходити до 500 000 кілометрів.

Коробки

Chevrolet Cruze

З трансмісіями також все дуже непогано. 5-ступінчаста МКПП бездоганно міцна, хоча в певний момент все ж таки може вимагати заміни сальників приводів. Щоправда, замислитися про це доведеться ближче до 200 000 кілометрів.

Шестидіапазонний “автомат” також цілком надійний і при своєчасному обслуговуванні не вимагатиме від власника серйозних витрат на ремонт.

Підвіска

Chevrolet Cruze

Елементи підвіски Chevrolet Cruze 1 покоління вважаються досить довговічними, але їхній ресурс багато в чому залежить від того, в якому стані знаходяться дороги.

У середньому задні амортизатори виходжують понад 100 000 км, а сайлентблокам і зовсім під силу витримати пробіги 200 000 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: