Повністю новий Suzuki Swift представлять наприкінці 2023 року: подробиці

Підпишись на нас:

Компанія Suzuki готує до виходу на місцевий японський ринок нового покоління свого популярного хетчбека Swift. Напередодні стали відомі не лише його передбачувані терміни прем’єри, а й деякі подробиці.

Подробиці

Японські ЗМІ стверджують, що презентація нового Swift відбудеться наприкінці 2023 року, а «оспортивлена» модифікація цієї моделі буде представлена 2024-го.

Однією з головних особливостей модернізованої 5-дверки стане поява в її лінійці нової силової установки, розробленої компанією Toyota. Очікується, що це буде гібрид на базі 1,2-літрового 3-циліндрового бензинового ДВЗ, що працює за циклом Аткінсона, що позитивно позначиться на паливній економічності автомобіля.

Suzuki Swift

При цьому найдешевші версії нового Swift практично продовжать використовувати колишній 1,2-літровий бензиновий мотор Dualjet, що працює в парі з 5-швидкісною МКПП або автоматизованою трансмісією.

Що стосується оспортивленого варіанта цієї моделі з приставкою Sport, то у випадку з нею під капотом хетчбека може розташуватися 1,4-літровий бензиновий «наддувний» агрегат K14D, доповнений м’якою гібридною технологією.

Змінитися новий Swift має не лише в технічному плані, а й зовні. У майбутній генерації 5-дверка може отримати більш незграбний дизайн в порівнянні з актуальним поколінням, а також інші радіаторні грати, вузькі фари зі світлодіодними елементами, штучні вентиляційні отвори в бампері.

Тоді як відмінною особливістю Swift Sport стануть інші панелі кузова, затемнені стійки, колісні арки, що виступають, і спойлер на даху.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: