Україна отримає від Канади «тисячу» автомобілів Senator

Підпишись на нас:

Збройні Сили України отримають додаткові бронетранспортери Senator, які закуповуються у канадської компанії Roshel з Міссісауги, Онтаріо.

Подробиці

За словами представника компанії, канадський виробник бронетехніки Roshel поставив понад 550 високотехнологічних бронетранспортерів Senator і планує поставити ще одну партію броньованої техніки для Збройних Сил України.

«До кінця цього року їх буде понад 1000», — сказав старший представник компанії.

Бронетранспортерна техніка була доставлена ​​в Україну в рамках військової допомоги Оттави Україні та підтримки меценатів зі Східної Європи.

Як зазначили в компанії, Senator – це легкий броньований автомобіль, який відрізняється відмінними ходовими якостями і маневреністю в умовах обмеженого міського середовища, а також в умовах бездоріжжя, в різних кліматичних умовах. Машина оснащена броньованою капсулою STANAG рівня III/B7, розробленою для забезпечення балістичного захисту на 360 градусів.

Senator вміщує до 12 повністю озброєних військових і забезпечує достатньо місця для зберігання спорядження.

Завдяки модульній конструкції Senator APC є транспортною платформою, здатною підтримувати широкий спектр операційних сценаріїв, включаючи:

  • бронетранспортер;
  • мобільний блок командування та управління;
  • транспортний засіб правоохоронних органів;
  • транспортний засіб для медичної евакуації та інші.

Він має невеликий радіус повороту, що ідеально підходить для міських умов, і виготовлений з легких композитних матеріалів для максимальної продуктивності без шкоди для безпеки. Корпус транспортного засобу був спеціально розроблений з використанням передових тепло- та шумоізоляційних матеріалів, що забезпечує безкомпромісний рівень комфорту для його пасажирів. Автомобіль також повністю кондиціонований для комфортного використання в суворих умовах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: