Виїхав на перші тести найбільший кросовер Hyundai нової генерації

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai працює над новою генерацією свого великого кросовера Palisade, завдовжки майже 5 метрів. Прем’єра глибоко модернізованого позашляховика корейців має відбутися у 2025 році. Напередодні місцеві ЗМІ підловили тестовий прототип цієї моделі, а також розкрили про нього всі відомі на сьогоднішній день подробиці.

Подробиці

Машину, що зараз проходить під кодовим найменуванням LX3, помітили на одній із парковок Сеула, а потім проїхалися за нею містом.

Судячи з зовнішнього вигляду автомобіля, візуально це не зовсім новий Palisade, а тестовий (нова машина в кузові старої).

При цьому особливу увагу в її екстер’єрі привертає відсутність пластикового обвісу з обох боків кузова, а також бампера, що відрізняються кольором від самого кузова.

Hyundai

Передбачається, що перший серійний прототип Hyundai Palisade 3 генерації вийде на дороги не раніше, ніж у жовтні.

Єдине, що поки що можна сказати про новий «Палісад», стосується його технічної сторони.

Hyundai

Як пише видання The KCB, актуальна лінійка цієї моделі, що складається з 3,5 – і 3,8-літрових атмосферних моторів на 250 і 295 кінських сил. Вона у майбутньому поколінні поповниться гібридом на базі 2,5-літрового мотора. Саме він повинен потрапити під капот майбутньої генерації Santa Fe.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: