Британці назвали компактні автомобілі, які не ламаються

Підпишись на нас:

Британське автомобільне видання AutoExpress підготувало список найбільш «міцних» компактних автомобілів, представлених на ринку Туманного Альбіону. Для українців цей рейтинг цікавий тим, що багато машин, представлених у ньому, продаються в тому числі й у нас в Україні.

Подробиці

Формуючи ТОП найнадійніших компактних автомобілів, зарубіжні журналісти спиралися на опитування «Driver Power». У ньому тисячі автомобілістів розповіли про свій досвід експлуатації тієї чи іншої моделі, причому як поганий, так і хороший.

Відкрив десятку кросовер Dacia Duster з рейтингом надійності 95,71%. За ним розташувався корейський хетчбек Kia Picanto (95,95%).

На восьмому рядку в списку машин невеликого розміру, які можуть похвалитися відмінними характеристиками з точки зору надійності, прописався Citroen C3 (96,36%), тоді як сьомий рядок дістався Kia Ceed (96,42%).

Шосте місце зарезервував Mini Hatch (96,47%), а п’ятим став японець Honda Jazz (96,51%).

Надійність корейського кросовера Hyundai Kona автори рейтингу оцінили в 96,75%, що дозволило йому зайняти четверту сходинку в цьому ТОП-і, в той час як третім став BMW i3 (97,38%).

Що стосується двох автомобілів, які вважаються у Великій Британії найбільш безпроблемними компактними машинами, то ними виявилися Ford EcoSport і Toyota GR Yaris. Оцінка надійності американської моделі склала 98,27%, тоді як японський хетчбек отримав найвищу оцінку в цьому рейтингу – 98,66%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: