Новий Audi Q3 зі зменшеною витратою палива показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

Audi Q3 – один з небагатьох автомобілів класу, які ще не пережили планове оновлення в середині життєвого циклу. Переважна більшість конкурентів цього компактного «паркетника» німецького виробника зазнали рестайлінгу, але не Q3, який тільки очікує на модернізацію, заплановану на 2025 рік.

Подробиці

Напередодні іспанські незалежні дизайнери показали, як виглядатиме реформований німецький позашляховик, прем’єра якого відбудеться приблизно через 2 роки.

Судячи з викладеної в Мережі картинки, в Audi вирішили змінити зовнішній вигляд передньої частини свого кросовера. Зміни торкнуться внутрішнього світлового оформлення світлодіодних фар, а також радіаторної решітки, яка стане ширшою, але зменшиться по висоті, залишивши бампер «чистішим».

Audi Q3

Як виглядатиме корма машини на рендері не показали, але зміни в цій частині можуть торкнутися задніх ліхтарів і нижньої половини бампера.

Незважаючи на те, що Q3 має один з найбільш просунутих інтер’єрів у своєму класі, в Інгольштадті переглянуть і його. Зміні може бути піддані як самі матеріали обробки, так і цифрова комбінація приладів Virtual Cockpit і дисплей мультимедійної системи.

Лінійка двигунів кросовера, що зараз складається з бензинового дизельного і гібрида, швидше за все, буде збережена, але піддасться оптимізації, ставши більш економічною і екологічною.

При цьому варіант PHEV повинен покращитись з точки зору ємності батареї і, отже, збільшити дальність ходу на електриці. У поточного кросовера максимальна дистанція на батареї становить 50 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: