В Чернівцях сфотографували культовий спорткар DeLorean DMC-12 з фільму «Назад в майбутнє»

Підпишись на нас:

В Україні побачити легендарне авто DeLorean DMC-12 можна рідко, проте це можливо. Нещодавно письменниця з Чернівців Христина Венгринюк на своїй сторінці у Facebook поділилася фотографіями спорткару, який побачила під час прогулянки.

DeLorean DMC-12 відомий багатьом, хто дивився фільм «Назад в майбутнє». Такі автівки випускали всього 2 роки з 1981 по 1983 рр. Загалом з конвеєра вийшло 9000 одиниць.

DeLorean DMC-12

Автомобіль оснащено шестициліндровим двигуном об’ємом 3,0 л потужністю 150 к.с. Може бути з 5-ступінчастою «механікою» або 3-ступінчастим «автоматом».

До речі, автомобіль, який побачила  Христина Венгринюк, вже добре відомий в Україні. Він неодноразово попадався в об’єктиви камер за останні кілька років. Він належить мешканцю Чернівців на ім’я Олександр.

Автомобіль на болгарських номерах. На них же він є на фотографіях, які робили в мережі ще в 2021 році. Автомобіль був в поганому технічному стані, тож власник його ремонтував. Бачимо, що машина добре їздить по українських дорогах. Отже, відремонтована.

Це другий такий автомобіль в Україні. Раніше такий був лише у мера Дніпра Бориса Філатова.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: