Показали, як зміниться дизайн нового Hyundai Tucson

Підпишись на нас:

Після кросоверу Kia Sorento оновлений варіант свого популярного «паркетника» Tucson готує і Hyundai. Представлений у вересні 2020 року автомобіль переживе модернізацію в середині свого життєвого циклу, яка має зробити його дизайн ще сучаснішим.

Подробиці

Які саме зміни привнесе до екстер’єру Tucson його оновлення поки невідомо, але відповісти на це питання взялися незалежні дизайнери з Південної Кореї, підготувавши рендери модернізованого кросовера.

Розробляючи їх, вони черпали натхнення із закамуфльованих прототипів, які зараз проходять тести на громадських дорогах.

В інтернеті показали, як зміниться новий Hyundai Tucson

Судячи з викладених у Мережу зображень, новий Tucson може отримати інший малюнок решітки радіатора, в яку, як і раніше, будуть вбудовані окремі світлодіодні блоки денних ходових вогнів, але вже не трикутної форми, а прямокутної.

Бампер кросовера матиме більш складний дизайн з нижньою губою, що виступає вперед, тоді як зовнішні дзеркала змінять форму і положення повторювачів повороту.

Позаду основні зміни припадуть лише на бампер, який кардинально поміняє як свій дизайн, так і наповнення (новий фальш-дифузор та протитуманні ліхтарі).

Яких змін чекати від інтер’єру кросовера на рендерах не показали, але, швидше за все, всередині машини реалізують стандартну схему для сучасних Hyundai та Kia із об’єднаними разом екранами мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів.

В інтернеті показали, як зміниться новий Hyundai Tucson

Технічну сторону автомобіля розсекретять ближче до прем’єри. Втім, з великою ймовірністю вона не відрізнятиметься від поточної моделі. У продаж новий Tucson надійде протягом 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: