В соцмережі потрапили креслення паливозаправника на базі БМП Т-15 (фото)

Підпишись на нас:

В соціальні мережі злили креслення російської розробки паливозаправника на базі платформи «Армата», про що повідомили на Army Recognition. Це броньований танкер на базі важкої БМП Т-15.

Яким чином креслення попали в мережу, невідомо. Але їх цікаво подивитися. Над розробкою паливозаправника працює Військова академія матеріально-технічного забезпечення імені генерала армії А. В. Хрульова.

Паливозаправник

Загалом, нічого унікального в новій розробці немає, бо на основі Т-15 збиралися багато чого виготовляти. Зокрема, САУ, БМПТ і БТР. Плани були, але реалізації планів — ні.

Теоретично новий паливозаправник повинен вирішувати питання забезпечення армії паливом на фронті, де постійними перешкодами є дрони-камікадзе та обстріли. Відповідно до креслень, ємності для палива повинні бути всередині бронемашини. Це спеціальні капсули, які відокремлені від загальної конструкції паливозаправника.

Аналогічний принцип захисту має і моторний відсік. Ідея в тому, що це має подовжити живучість машини на полі бою, яка буде з покращеним бронюванням зі сталі з керамічними вставками. При їх розпаді  всередині бронювання створюються вібрації. Вони допомагають перенаправити імпульс по всій площині бронювання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: