Абсолютно новий електричний седан суббренду Hyundai показали на першому зображенні

Підпишись на нас:

Електричні машини змінили автомобільну промисловість. І автогігант Hyundai опинився в авангарді цієї революції, встигнувши вчасно створити власний електричний бренд Ioniq.

Подробиці

Марка стала “зеленим” представником у портфоліо корейської компанії 2020 року і наразі може похвалитися двома моделями – Ioniq 5 і Ioniq 6. Перша являє собою крос-хетчбек, а друга – седан. Між ними має розташуватися ще один автомобіль – Ioniq 4, який з’явиться у 2026 році. Який він матиме вигляд показали на першому рендері.

Зображення автомобіля було згенеровано в одній з найпопулярніших нейромереж і ґрунтувалося на дизайні Ioniq 5 і Ioniq 6, що вже продаються. Незважаючи на це, машина вийшла кардинально іншою і зовсім несхожою на своїх родичів по модельному ряду.

Їй дісталася незвичайна оптика на світлодіодних елементах із денними ходовими вогнями у формі бумерангів, а також просунутий передній бампер і рубані кузовні елементи.

Абсолютно новий електричний седан суббренду Hyundai показали на першому зображенні

Інформації про те, яке оснащення чекає на новий Ioniq 4, поки що немає, але одне зрозуміло навіть зараз – машину побудують на платформі E-GMP або на досконалій новій архітектурі eM, яка з’явиться тільки у 2025 році. Нова платформа матиме безліч “фішок”, яких не було у його попередниці.

Йдеться про підтримку так званих “розпашних” дверцят, наявність висувного мультимедійного дисплея, поворотного крісла в першому ряду і довгого зсувного дивана позаду, а також вбудованого очисника повітря і багато чого іншого.

Яким виявиться запас ходу “четвірки” – поки залишається тільки здогадуватися, але його родич в особі седана Ioniq 6 має показник далекобійності до 610 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: