Через кілька місяців після дебюту Mercedes-Benz знову оновлює кросовер GLE

Кілька місяців тому відбулася презентація оновленого кросовера Mercedes-Benz GLE 2024 року та його купеподібної версії. Автомобіль набув більше стандартних опцій і технологічного обладнання. Але незважаючи на це, німецька компанія зараз розпочала тестування оновленого GLE. Причому, як і минулого разу, кросовер лише частково вкритий захисним камуфляжем.

Підпишись на нас:

Він розташовується на передній частині кузова. При цьому і у GLE, що дебютував раніше, були змінені ці елементи. Тобто Mercedes-Benz протягом року оновлює однакові деталі кузова. Зокрема, кросовер придбав нові елементи освітлення, а датчики і камери переміщені в інші зони. Крім того, виробник переробив повітрозабірник переднього бампера. Але не виключено, що це рішення було застосовано тільки на прототипі. Можливо, у серійного кросовера передній бампер буде іншим.

Спустя несколько месяцев после дебюта Mercedes-Benz опять обновляет кроссовер GLE

У салоні також проглядається захисна накидка, яка приховує центральний екран. Ймовірно, його було оновлено. Це тим більш імовірно, якщо врахувати, що в останнього GLE сенсорний монітор залишився без змін.

Спустя несколько месяцев после дебюта Mercedes-Benz опять обновляет кроссовер GLE

Не виключено, що поточне оновлення зумовлене рішенням Mercedes-Benz переглянути плани на модельний ряд електрокарів. Тобто компанія, оновлюючи актуальний GLE, має намір продовжити термін служби автомобіля, перш ніж електрифікувати його.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: