Універсал BMW M5 Touring показали на нових фото за 2 дні до дебюту

В об'єктиви фотографів-шпигунів потрапив новий BMW M5 Touring 2025 року. Зазначимо, що дебют цього автомобіля відбудеться найближчими днями. Поки що виробник проводить останні роботи над моделлю. Як і у випадку з седаном, універсал отримає гібридний двигун V8 з віддачею 717 к.с. Серійне виробництво новинки стартує у листопаді, а до дилерів вона дістанеться наступної весни.

Підпишись на нас:

Офіційну презентацію нового BMW M5 Touring заплановано на 15 серпня. Тож не дивно, що тестові прототипи автомобіля почали скидати захисний камуфляж. На останніх фотографіях видно, що універсал отримає частково закриті радіаторні грати, як у седана, по краях від яких розташовані знайомі фари. Трохи нижче встановлені кутові повітряні завіси та агресивний повітрозабірник. Спортивний стиль продовжується і далі, оскільки в машині встановлено високоефективну гальмівну систему з бронзовими супортами.

З інших особливостей новинки можна виділити приховані ручки, порт для зарядки і вихлопну систему з чотирма патрубками. Багажник універсала при складених задніх кріслах повинен вміщувати до 1700 літрів вантажу. Інтер’єр новинки має бути виконаний у стилістиці седана. Тому можна очікувати на установку спортивного керма, багатофункціональних крісел М і алюмінієвої обробки у вигляді ромба. До них приєднаються 12,3-дюймова «приборка» та 14,9-дюймова мультимедіа. Під капотом буде знаходитись гібридний агрегат, що складається з 4,4-літрового V8 з подвійним наддувом та 8-ступінчастою АКПП із вбудованим електромотором.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: