Анонсовано унікальний позашляховий електрокар Leapmotor B10 для ринку Європи

Підпишись на нас:

Leapmotor розширює свій модельний ряд електричних позашляховиків, представляючи новий компактний B10, який займе місце нижче за середньорозмірний C10. Цей автомобіль доповнить європейську лінійку, до якої вже входять T03 та C10. Новий B10, глобальна прем’єра якого відбудеться в Парижі, є компактним електрокросовером.

Хоча технічні характеристики поки не розкриті, швидше за все це буде повністю електрична модель. Компанія Leapmotor, що підтримується Stellantis, активно освоює європейський ринок електромобілів, і B10 стане третьою моделлю в лінійці після компактного хетчбека T03 і середнього позашляховика C10.

Позашляховий електрокар Leapmotor B10

B10 стане першою моделлю на новій платформі від Leapmotor, яка призначена для поширення передових технологій на масовий ринок. Швидше за все, новинка пропонуватиметься у двох варіантах – як повністю електричний автомобіль та як гібрид із подовженим запасом ходу, що типово для моделей Leapmotor у Китаї.

Судячи з тизерів, B10 має класичні пропорції позашляховика, приховані ручки дверей, роздільні фари і світлодіодні смуги на всю ширину кузова. Задня частина нагадує зменшену версію Porsche Cayenne, що не дивно для китайських електромобілів, які часто запозичують елементи дизайну інших брендів.

B10 буде більш компактим, ніж C10, і, ймовірно, його довжина складе близько 4500 мм, що ставить його між моделями Peugeot E-2008 і E-3008 від Stellantis, але за більш привабливою ціною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: