Оновлений дизайн популярного в Україні Duster сфотографували з різних сторін

Підпишись на нас:

Робота над оновленим Dacia Duster триває. Шпигунські фотографи сфотографували прототип, який проходить тестування в Європі.

Подробиці

Незважаючи на те, що він сильно закамуфльований, Duster миттєво впізнається, оскільки в ньому поєднуються елементи стилю його попередника з дизайном концепту Bigster. Однією з найбільш помітних змін є оновлена ​​решітка радіатора, яка оточена тонкими фарами.

Внизу бампер з вертикальними повітряними завісами та виразним повітрозабірником, який копіює розміщений на поточній моделі. Останній, здається, має раму, схожу на опорну пластину, але наразі це важко виявити точно.

Dacia Duster Dacia Duster

Закруглені колісні арки були замінені незграбними розширювачами крил. До них приєдналися нові дверні ручки і «м’язисті» задні боки, що повторюють концепцію Bigster.

Задня частина сильно замаскована, але ми можемо розгледіти кілька цікавих деталей, включаючи підйомні двері, схожі на шматок пазла, які «вписуються» в задні ліхтарі. Є тут і гострий задній спойлер, і комічна-велика вихлопна труба, яка не буде перенесена на серійну модель.

Dacia не розповіла багато про оновлений Duster, але автовиробник уже підтвердив, що модель базуватиметься на платформі CMF-B, а виробництво почнеться на заводі Міовені в Румунії наступного року. У 2025 році за цією моделлю з’явиться більший позашляховик C-сегменту, який є справжнім втіленням концепції Bigster.

Варіанти двигунів залишаються загадкою, але поточний Duster пропонує широкий вибір бензинових і дизельних варіантів. Серед них:

  • 1,0-літровий TCe 90 потужністю 89 к.с.;
  • 1,3-літровий TCe 130 потужністю 129 к.с.;
  • 1,3-літровий TCe 150 потужністю 148 к.с.;
  • 1,5-літровий Blue dCi 115, який розвиває 114 к.с. і 250 Нм крутного моменту.

З огляду на широкий вибір вже доступних моторів, скоріш за все авто отримає тільки оновлення трансмісії. Також ходили чутки про те, що дизельні варіанти можуть бути скасовані, але наразі офіційної інформації з цього приводу немає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: