Популярний Dodge Challenger зробили схожим на автомобіль 1968 року

Підпишись на нас:

В цьому Dodge Challenger SRT Hellcat C68 Carbon 2021 року напрочуд добре поєднується кузов в стилі ретро та сучасне шасі.

Подробиці

Виставлений на продаж у Керролтоні, штат Техас, Dodge Challenger SRT Hellcat C68 Carbon 2021 року був розміщений на сайті Bring a Trailer. Аукціон завершиться у понеділок, 29 травня.

Dodge Challenger SRT Hellcat C68 Carbon

Створений для шоу SEMA 2022 автомобіль був побудований eXoMod Concepts. Компанія розібрала Dodge Challenger SRT Hellcat 2021 року до голого кузову і «вдягнула» на нього вуглецеве волокно.

Dodge Challenger SRT Hellcat C68 Carbon

Це дозволило зробити його більше схожим на Dodge Charger 1968 року. Крім того, заміна всієї сталі на вуглецеве волокно зробила автомобіль легшим не менше ніж на 181 кг.

Dodge Challenger SRT Hellcat C68 Carbon

Пофарбований в історично-натхненний фіолетовий відтінок під назвою Plum Crazy Pearl зі смугою на хвості. Він також включае інші модифікації в стилі ретро: решітку радіатора, оброблені дверцята фар і сріблясті рамки. Навіть відкритий капот із подвійним ковшом із вуглецевого волокна поєднує старе й нове.

Можливо, саме поширення рестомодів змусило нас більше звикнути бачити класичні автомобілі, позбавлені водостоків, хрому та оснащені величезними анахронічними колесами, що робить цей вигляд таким класичним, незважаючи на його сучасну основу.

Однак є деякі кути, з яких ілюзія руйнується. З задньої частини, зокрема, очевидні компроміси, зроблені для використання класичних панелей кузова над сучасною оболонкою.

Dodge Challenger SRT Hellcat C68 Carbon

Все під капотом походить від Hellcat: 6,2-літровий Hemi V8 з наддувом потужністю 717 к.с., гальма Brembo, адаптивні амортизатори Bilstein і акустична система Harmon Kardon із 18 динаміками та сучасною інформаційно-розважальною системою. Вони поєднуються з комплектом 20-дюймових коліс Forgeline Rodster і оновленим салоном з італійської шкіри Katzkin Amaretto.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: