Новий позашляховик BYD отримає салон, схожий на кабіну літака

Підпишись на нас:

Компанія BYD готує до запуску новий суббренд під назвою Feng Leopard. Першою моделлю цієї люксової марки стане позашляховик, який зараз проходить випробування. Напередодні в Мережі з’явилися як фотографії його екстер’єру, так і оздоблення. Останнє здивувало щонайменше одним незвичайним рішенням.

Подробиці

Гібридний всюдихід отримає агресивний зовнішній вигляд з прямокутним профілем і великі габарити (його довжина складе близько 5 метрів).

BYD

Але найцікавіше навіть не це, а те, як виглядатиме його інтер’єр. Судячи з перших шпигунських знімків, усередині нового гібридного позашляховика суббренду BYD реалізують незвичайну схему керування різними функціями машини (електронний «ручник», блокування диференціала та інші), виділивши під це завдання центральний тунель.

BYD

Різні тумблери та кнопки виглядають так, ніби це кабіна літака.

Крім того, новому брутальному китайському всюдиходу дістанеться великий планшетний дисплей на центральній консолі, цифрова комбінація приладів, камера розпізнавання обличчя та подвійна система бездротової зарядки для смартфонів. Доповнять картину вишукані матеріали обробки, що включають перфоровану шкіру і алюміній.

Комплектувати новинку збираються гібридною силовою установкою максимальною потужністю 500 кВт або 680 кінських сил. Запас ходу “Леопарда” складе близько 1200 км за циклом CLTC, а його головним конкурентом на ринку стане Mercedes-Benz G-Class.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: