Унікальна «капсула часу»: знайдено 32-річний BMW з пробігом менше 4000 км

Підпишись на нас:

В епоху, коли BMW, здається, розширює дизайнерські рамки за межі осяжного, E30 є буквально уособленням простого дизайну. Звісно, ​​через три десятиліття знайти гідний екземпляр є проблемою. Але цей BMW 316i Lux 1991 року випуску, проданий на аукціоні Historicks Auctioneers має всього 2404 миль (3869 км) на одометрі.

Подробиці

Як і слід було очікувати від автомобіля з таким малим пробігом, інтер’єр і екстер’єр виглядають бездоганно. Машина була в одного власника до 2021 року. Під капотом нібито навіть залишилися залишки заводського захисного воску.

Проте цей автомобіль має далеко не топове оснащення. 316i оснащений малопотужним 1,6-літровим двигуном, який видає лише 98 к.с. (73 кВт) і 141 Нм крутного моменту. В парі з ним працює чотириступінчаста автоматична коробка передач.

З іншої сторони він оснащений легкосплавними дисками, передніми електропідйомниками вікон, дверними дзеркалами з електроприводом і касетною магнітолою з чотирма динаміками. Є встановлена ​​дилером система сигналізації і бризковики.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: