Автомобіль Ford Anglia з «Гаррі Поттера» знайшли покинутим у сараї

Підпишись на нас:

Єдиний автомобіль з фільмів, який шанувальники Гаррі Поттера ніколи не забудуть – це автомобіль, що літає – Ford Anglia. Один з них нещодавно виявили у покинутому сараї. Причому він виявилася справжнім кінокаром.

Подробиці

Як відомо, у фільмах про молодого чарівника використовувалося кілька Anglia, кожен з яких був різною мірою пошарпаний. У якій саме зі сцен брав участь саме цей автомобіль, який опинився в такому незвичайному для зірки кіно місці, невідомо.

Ford Anglia

За словами блогерів, машина вже набула нового власника. Культовий автомобіль був придбаний у одного з менеджерів костюмів на зйомках фільму, що фактично підтверджує його справжність.

Ford Anglia

Під капотом машини встановлено все, що необхідно, щоб їздити на ній громадськими дорогами, включаючи двигун і навіть акумулятор. Але перед тим, як вивести її у світ, потрібно буде очистити автомобіль від сіна і павутини, а також розібратися з деякими кузовними деталями, що проржавіли.

Ford Anglia

Тепер фанати кінофраншизи ворожать, коли зможуть побачити машину наживо на дорогах Ірландії, а також чи збереже вона нинішній вигляд, чи буде відреставрована, втративши весь свій кіношний шарм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: