Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R

Підпишись на нас:

Відомо, що з 2021 року автомобілі MG представлені на українському авторинку. Нещодавно британська марка істотно оновила свій асортимент, додавши в лінійку ще два електрокари. З початку 2023 року українським водіям доступний MG Marvel R, а з весни – MG 4. Вам не обов’язково чекати на доставку обох моделей, адже їх можна придбати в спеціалізованих магазинах.

MG 4

MG 4 – це бюджетний хетчбек C-класу, який буде конкурувати з Nissan Leaf і Volkswagen ID.3. Цей автомобіль вийшов в 2022 році та запропонований у двох модифікаціях: MG 4 STD і MG 4 Luxury. Кожна версія має унікальну і комплектацію, і технічне оснащення.

Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R

MG 4 STD має двигун потужністю 170 к.с. і батарею на 51 кВт/год. Хетчбек розганяється до 100 км/год за 7,7 секунди та має запас ходу в 350 км за циклом WLTP. Внутрішні системи автомобіля включають кондиціонер, датчики паркування та датчики світла. Модель також має адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху та моніторинг сліпих зон.

Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R
Версія MG 4 Luxury додає до вищезгаданого списку електрорегулювання водія, підігрів сидінь, бездротову зарядку гаджетів, поворотну камеру та супутникову навігацію. У цій версії мотор розвиває вже 204 к.с., а акумулятор має ємність 64 кВт/год. З точки зору динаміки топова версія трохи повільніша, адже розганяється до 100 км/год за 7,9 секунди, але має значно збільшений запас ходу – 435 км.

Зміни отримала і віртуальна приладова панель, яка тепер має 10-дюймовий мультимедійний екран. Обсяг багажника коливається від 363 до 1177 літрів.
Ціни на MG 4 Electric в Україні розпочинаються від 986 738 грн.

MG Marvel R

MG Marvel R – кросовер середнього розміру (4,67 м), який випущений у 2021 році. Модель має яскравий дизайн.

Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R

У центрі уваги тонка діодна головна оптика, що охоплює всю ширину корпусу. Також авто отримало висувні дверні ручки.

Інтер’єр виконано в преміальному стилі. Праворуч від водійського сидіння розташований величезний вертикальний 19,4-дюймовий мультимедійний дисплей. Приладова панель, звичайно, віртуальна. Базова комплектація моделі отримала шкіряне оздоблення, підігрів передніх сидінь, електропривід двері багажника, безключовий доступ, панорамний дах, фул-електропакетом, роздільну кліматичнусистему, камеру огляду на 360 градусів, бездротову зарядку для смартфонів та низку електронних помічників: адаптивний круїз-контроль, автогальмування, утримання в смузі тощо.
Преміум модель додатково має повний привод, передній двигун на 80 кВт та люкс аудіосистему Bose.

Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R

MG Marvel R запропонують з двома силовими агрегатами – задньопривідний з потужністю 180 к.с. та повнопривідний на 288 к.с. За 7,9 та 4,9 секунди авто набирає “сотку”. Швидкість однакова – 200 км/год. Батарея – безальтернативна на 70 кВт/год, для одномоторної модифікації заявлений запас ходу становить 402 км, для варіанта з двома двигунами – 370 км. Функція швидкої зарядки дозволяє підняти рівень батареї на 80% за 43 хвилини.

Об’єм багажника складає від 357 до 1396 літрів, а в задньопривідній версії є ще й додатковий відсік під капотом на 150 літрів. Стартова ціна MG Marvel R – 1 509 984 грн.

+MG ZS EV

Однак MG 4 і Marvel R – не єдині анонсовані в Україні електрокари MG. З початку діяльності бренду в Україні офіційний імпортер Winner Automotive запропонував кросовер ZS EV. Наразі у нас немає авто в наявності, але очікується, що він надійде в продаж вже в червні.

Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R

MG ZS EV – це електрична версія компактного кросовера довжиною 4,3 м, випущеного у 2018 році. Електрокар має електродвигун з двома варіантами потужності по 154 к.с. 174 к.с., на вибір представлено дві батареї на 51 кВт/год і 72 кВт/год. За 8,6-8,4 секунди авто набирає “сотку”, а запас ходу на одному заряді становить 330 км або 440 км за циклом WLTP.

Кросовери компанії MG вже в Україні: як виглядає модель MG 4 та MG MARVEL R

MG ZS EV є одним із найдоступніших електрокросоверів. Цей автомобіль можна обрати з двох комплектацій COM та LUX. Початкова ціна в Україні від 1 254 645 грн.

Пакет COM включає повністю світлодіодні фари, 17-дюймові легкосплавні диски, систему безключового доступу в салон і систему запуску двигуна, шкіряне кермо, адаптивний круїз-контроль, 7-дюймову цифрову панель приладів і 10-дюймовий сенсорний екран. Функції Apple CarPlay та Android Auto. Модифікація LUX отримала додаткові функції, наприклад, панорамний люк, систему камер кругового огляду на 360 градусів, бездротовий зарядний пристрій, система моніторингу сліпих зон і попередження про перехресний рух.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: