Jeep розробляє автопілот для бездоріжжя

Підпишись на нас:

Американський автовиробник Jeep розпочав тести інноваційної системи, яка дозволить позашляховикам марки долати бездоріжжя без участі водія.

Подробиці

Згідно з новою інформацією, група інженерів на чолі з Недою Цвідець (керівник відділу штучного інтелекту та автономного управління Stellantis) працює над спеціальною автоматизованою системою, що розробляється спеціально для Jeep.

Jeep Grand Cherokee

Першою моделлю, яка одержала цю технологію для тестів, став гібридний позашляховик Grand Cherokee 4x. Наразі кілька таких автомобілів проходять серію тестів у штаті Юта (США).

Подробиць про роботу нової системи поки немає, проте передбачається, що вона функціонуватиме за схожим типом, що і автопілот, який використовується при їзді асфальтовими дорогами.

Jeep Grand Cherokee

У компанії впевнені, що нова технологічна функція виявиться популярною серед покупців Jeep і дозволить їм отримувати від вилазок за межі стаціонарного дорожнього полотна набагато більше задоволення, ніж коли вони це роблять, розраховуючи на власні навички водія.

Терміни прем’єри системи поки не розкриваються, але з огляду на її тести на позашляховику Grand Cherokee 4x, можна припустити, що вона дебютує саме на ньому.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: